T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRŞEHİR / MERKEZ - 30 Ağustos Zafer İlkokulu

Aziz Sancar Resim Yarışmasında Türkiye 1.liği

Aziz Sancar konulu resim yarışmasında, 3 F Sınıfı öğrencimiz Cemile Doğa Kürkçü Türkiye 1.si oldu. Ödülleri velisinin IBAN hesabına aktarıldı.

Alnından öpüyoruz.

Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu müdürlüğümüz tarafından yapılan ülke geneli yarışmamız sonuçlanmıştır. Ülkemizin dört bir yanından birçok başvuru olması bizi ziyadesiyle memnun edip bundan sonraki çalışmalarımız için tarafımıza güç vermiştir. Yarışmamıza olan ilgi ve alakalarından ötürü tüm idareci, öğretmen ve güzide öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yarışmamıza katılan tüm eserler titizlikle incelenmiş olup daha önceden şartnamede de yazılan puanlama kıstaslarına göre komisyon marifetiyle puanlanmıştır. İlgili sonuçlar ayrıca paylaşılacak olup başvuran tüm öğrencilerimize teşekkür eder, yarışmamızda birinci olan öğrencilerimizi de tebrik ederiz. Yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize ayrıca isimlerine özel katılım belgeleri düzenlenmiş olup okul web sayfamızdan paylaşılacaktır. Bilimin ışığında vermiş olduğunuz desteği takdir edip katılımlarınızdan ötürü teşekkür ederiz.

Ülkemizin dört bir yanında bulunan yarının Aziz Sancar'larına ve onların kıymetli öğretmen ve idarecilerine saygı ve sevgilerimizle...

                  Burhan CAN

Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu Müdürü

30-06-202130-06-202130-06-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.06.2021 - Güncelleme: 30.06.2021 18:50 - Görüntülenme: 369
  Beğen | 0  kişi beğendi