KIRŞEHİR / MERKEZ - 30 Ağustos Zafer İlkokulu

Nis

2023-2024 ve  2024-2025 Eğitim Öğretim Yıllarında okulumuza nakil talebinde bulunacak öğrencilerimiz için aşağıdaki usul ve esaslara göre nakil işlemleri gerçekleştirilecektir.

Ock

Okul aile birliği 2022 2023 eğitim öğretim yılı tahmini gider bilançomuz

1. Sınıf ve Ana Sınıfı öğrencilerimiz kura ile belirlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi  gözlemciliğinde ve

Kura komisyonunda; Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız, Rehberlik Öğretmenimiz, Okul Aile Birliği Başkanımız ve bir öğrenci velimiz yer aldı.

Kamera ile de kaydedildi. Sonuçlar da okul girişinde ve okul web sayfasında anında ilan edildi.

1. Sınıf ve anasınıfı öğrencilerimiz kura ile belirlendi.

Eğitim Müfettişi Galip Göktürk gözlemciliğinde, kura komisyonunda; Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız, Rehberlik Öğretmenimiz, Okul Aile Birliği Başkanımız ve bir öğrenci velimiz yer aldı.

24 Ağustos Çarşamba 2022: 10.00

Güvenli İnternet Günü

9 Şubat

MEB Telafide Ben de Varım Programı

1. Sınıf ve anasınıfı öğrencilerimiz için kura ile belirlendi.

Kura Komisyonunda; Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız, Rehberlik Öğretmenimiz, Okul Aile Birliği Başkanımız ve bir öğrenci velimiz yer aldı.

Kamera ile de kaydedildi. Sonuçlar da okul kapısında ve okul web sayfasında anında ilan edildi.

24 Ağustos 2021 Salı 10.00

Ock

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, her ilden bir ilkokul, bir ortaokul ve bir lise öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen video konferansta yarıyıl tatili zilini çaldı. Birinci dönemin değerlendirmesini yapan Bakan Selçuk, öğrencilerden aylardır çok vakit geçirdikleri ekran karşısından bu tatilde biraz uzak kalmalarını istedi. Selçuk, öğrencilere eğlenceli vakit geçirmek için yeni bir öneri sunarak farklı sınıf düzeylerine uygun hazırlanan her güne özel bir etkinliğin yer aldığı "Birlikte 23 Gün" çalışmasını tanıttı.

Kahraman Ordumuzu Seviyoruz

Ona Destek Veriyoruz.

Yurt içinde ve yurt dışında teröristlerle mücadele eden Mehmetçik'imize destek için, karınca kararınca bir para yardımı kampanyası başlattık.

Otizm ve Beslenme Aile Kitabı

Velilerimize bu özel ve önemli konuda,

Rehberlik Servisimizden Serap Ala çok özel çalışmalarını,

Okul Salonunda sundular...