KIRŞEHİR / MERKEZ - 30 Ağustos Zafer İlkokulu

Mrt

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, geleceğin yeteneklerine havacılık tutkusu aşılayacak, uzay ve mühendislik alanlarında farkındalık oluşturacak, pratik odaklı uygulamalar ile mühendisliği keşfetmelerini sağlayacak olan bir etkinlikle okulumuzdaydı. HÜRKUŞ ve GÖKBEY   Müzikali  Tiyatrosu etkinliği... 2 ve 3. Sınıflarımız Hürkuş'tan çok etkilendiler.

Mrt

Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri 13 Mart’ta 3. Sınıf öğrencilerine sağlıklı besinler ve sağlıklı beslenme konusunda eğitimler verdiler. Kendilerine  teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul Sporları Satranç Turnuvası Minikler A ve B kategorisinde yarışan takımlarımız şampiyon  olup  okulumuza iki kupa   getirdiler. Teniste de derecelerimiz bizi mutlu etti. Emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Tebrik ederiz.

Mrt

2. Sınıflar Veli Toplantısı yüksek bir ilgi ile gerçekleştirildi.

Yeni Okul Müdürümüz Musa Sargın da velilerimizle tanıştı.

Ayşe Güler (İngilizce Öğretmeni), Serap Ala (Rehberlik Servisi) ve sınıf öğretmenleri velilerimizi aydınlattılar.

Şbt

2 B ve 3 H Sınıfı öğrencileri, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Mobil Trafik Eğitim Tırı eğitim faaliyetine katılarak tarfik kavramlarını oynayarak öğrendiler.

Şbt

Anasınıfı A ve C şubesi öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ahilik Müzesine gezi düzenledi...

Şbt

2 B Sınıfı öğrencileri, yaklaşan seçimlerle ilgili olan muhtarlık kavramını Aşıkpaşa Mahallesi Muhtarı İsmet Kurutluoğlu'nu ziyaret ederek öğrendiler. Sorular ile muhtar nedir, öğrendiler. 112 Acil Ambulans Müdürlüğünü de ziyaret ederek sistemi ve ambulansları gezerek tanıdılar. Öğle yemeğini de Bolu Et Mangal'da yiyerek harika bir gün geçirdiler.

Ock

Öğrencilerimiz yarıyıl tatiline girdiler. Nasreddin Hocalar, palyaçolar, pasta kesimleri, yüz boyama etkinlikleri, karne süsleri vs. etkinliklerle tatile girdiler. Geniş veli katılımı dikkat çekti.

Ock

Ocak 2024/2. Haftası süresince okul salonumuzda gölge oyunları/kukla/köpük şekillendirme oyunları/etkinlikleri ile veli-öğrenci-okul buluşması gerçekleştirildi. Velilerimiz, özellikle de öğrencilerimiz inanılmaz mulu oldular.

Ock

Ali Ege için velilerimizin destekleri bankaya yaırıldı. Velilerimize teşekkür ediyoruz. Allah'tan şifalar diliyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Eylem planı çerçevesinde etkinlikler yürütülmektedir.

AHİ ŞEHRİ KIRŞEHİR PROJESİ kapsamında Aralık ayında okulumuzda,

3.TEMA: TEKNOLOJİDE LİDER AHİ (2. Sınıflar) konusu işlendi.